over ons

 • Home
 • Visser Transporten

Het effect van gewoon goed transport

Vervoer en logistiek vormen de ruggengraat van de economie. Bedrijven, overheden, particuliere en zakelijke dienstverleners worden steeds belangrijker en hebben behoefte aan het snel en goed kunnen leveren van goederen. Goede kwaliteit en prijs zijn natuurlijk daarbij belangrijk. Maar het is ook belangrijk om daarnaast te voldoen aan snelheid, flexibiliteit en betrouwbare levering.  

En dat is precies wat we doen. Met de grootst mogelijke aandacht voor het logistieke proces leveren we precieze en adequate leversnelheid die uniek is in de branche. Wij zijn Visser Transporten Bolsward.

Met ruime ervaring opgebouwd in meer dan 75 jaar zijn we uitgegroeid tot een onderneming gespecialiseerd in distributie van bouwmaterialen, aanverwante goederen en gekoelde- en diepvriestransport. Een specialiteit van ons is: verhuizingen. Wij geloven dat verhuizen juist en goed moeten gebeuren. Daarvoor is het hebben van een kostenverhogend kwaliteitslabel niet noodzakelijk. Bij ons krijg u dezelfde kwaliteit maar tegen een interessant tarief.

Het team bestaat uit gemotiveerde mensen, die we omschrijven als creatieve, ondernemende, betrokken vakmensen. We maken werk van opleiding en training van onze mensen. Het team en  ons wagenpark zorgen voor een breed inzetbaar palet van transport oplossingen waarmee we uw goederen met zorg en aandacht behandelen. Zodat ze snel en betrouwbaar worden vervoerd.


 
  • Onze vestiging

   De Marne 239
   8701 MH  Bolsward

   0031 515 575666
   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Volg ons

   image001

  • Contact met ons

   Naam

   Invalid Input

   Uw email(*)

   Verplicht veld

   Uw vraag Verplicht veld
   Vink aub het vierkantje aan om te verifiëren dat u geen robot bent.
Onze webwinkel maakt gebruik van cookies om u een verbeterde gebruikerservaring te bieden.
Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken.